"stichting ambiente feliz wenst graag de kwaliteit van de gehandicaptenzorg te bevorderen. Wij vinden het een uitdaging om binnen de mogelijkheden van de stichting een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van opleiden van stagiaires".

"stichting ambiente feliz ta desea di mehora e calidad di cuido pa persona cu un limitacion mental. nos kier contribui na calidad di educacion di stagiaires y ta considera esaki como un reto".

55551966_2088818994500248_36051343664532
31408108_1647856865263132_10900058709292
53678724_2054088764639938_78361195690044

Stichting Ambiente Feliz werkt nauw samen met de Universiteit van Aruba (UVA) en Educacion Profesional Intermedio Aruba (EPI) voor wat betreft stageplekken.

Stichting ambiente feliz ta traha estrecho cu universidad di Aruba y educacion profesional intermedio di aruba pa loke ta trata e oportunidad pa cana stage.

Studenten die stage willen lopen bij Stichting ambiente Feliz dienen daartoe een sollicitatiebrief te schrijven met een motivatie en een recent Curriculum Vitae. Stichting Ambiente Feliz reageert binnen 5 werkdagen op een stage aanvraag.

studiante cu ta desea pa cana stage cerca stichting ambiente feliz por manda nos un carta di solicitud acompaña pa un curriculum vitea recien traha. stichting ambiente feliz lo responde dentro di 5 dia di trabao ariba un peticion pa stage.

Indien er stageplaatsen vacant zijn, zal de student worden uitgenodigd voor een gesprek met de unithoofd van de desbetreffende locatie. Dit gesprek zal binnen 2 weken plaatsvinden na ontvangst van de sollicitatiebrief en CV.

si tin oportunidad pa cana stage e studiante lo wordo invita pa un combersacion cu e unithoofd di e localidad na unda e studiante a solicita. e combersacion lo tuma lugar dentro di 2 siman despues cu a ricibi e carta di solicitud.

Een stage bij Stichting Ambiente Feliz is niet vrijblijvend. Collega's en cliënten rekenen op je inzet. De stichting investeert in de stagiaire door een praktische begeleiding en goede voorzieningen.

un stage na stichting ambiente feliz no ta sin compromiso. colega y cliente ta conta ariba bo. e fundacion ta inverti den e stagiaire por medio di un guia practico y un bon facilidad pa cana stage.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij Ambiente Feliz stage te lopen? Neem contact op met onze directrice, mevrouw Althea Schmidt, via haar email ambientefeliz@setarnet.aw

bo ta desea di haya sa mas tocante e posibilidadnan pa cana stage na stichting ambiente feliz? por tuma contacto cu nos directora, señora althea schmidt, na su email ambientefeliz@setarnet.aw