top of page
Image by Ugur Akdemir

STAGE BIJ AMBIENTE FELIZ

Volg je een opleiding in de zorg en zoek je een leuke, veelzijdige stageplek in de gehandicaptenzorg? Solliciteer dan naar een stage bij Ambiente Feliz en ontdek wat het werk allemaal te bieden heeft!

Op beide locaties zijn stageplaatsen.

GEEN DAG IS HETZELFDE

De zorg en begeleiding zijn uitdagend, omdat het elke dag anders is. Naast het feit dat al onze cliënten uniek zijn, is er ook veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Als het je leuk lijkt om onze cliënten te helpen en te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten, dan is een stage bij een van onze locaties wellicht iets voor jou! 

DSC08717_edited_edited.jpg
DSC08686.jpg

WAAROM AMBIENTE FELIZ

Als stagiaire ben je van harte welkom bij Ambiente Feliz. We zorgen dat je je snel thuis voelt en dat je een leuke en leerzame stageperiode hebt. Je krijgt een vaste stagebegeleider bij wie je altijd terecht kan.

Bevalt je stage aan beide kanten, dan zijn er mogelijkheden om als oproepkracht of vakantiekracht aan de slag te gaan. En misschien kunnen we je, na het behalen van je diploma, welkom heten als collega!

DSC08695.jpg

OPLEIDING

Volg je een (zorg)opleiding op het mbo of hbo, bijvoorbeeld Verzorgende IG, Verpleegkundige of Social Work en wil je kennis en werkervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Kom dan stage lopen bij Ambiente Feliz! Bij Ambiente Feliz staat niet alleen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook jouw ontwikkeling centraal.

DSC08684.jpg

MOTIVATIE

Je bent gemotiveerd, wil graag leren en hebt een hart voor onze doelgroep.

DSC08538.jpg

VERBINDING

In je werk als stagiaire ontmoet je de cliënten en leer je nieuwe verbindingen te maken. 

Wil je meer weten over een mogelijke stageplek binnen onze stichting?

Bel dan naar het nummer 5858738 of mail naar directiesaf@gmail.com voor meer informatie. 

bottom of page