Activiteiten

Door middel van de volgende activiteiten trachten wij op basis van de eigen hulpvraag en wensen tezamen met betekenisvolle mensen in diens omgeving op een planmatige wijze ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van o.a.:

1.  woonvaardigheden;
2.(loonvormende) werkzaamheden buitenshuis;
3. een zinvolle dagbesteding;
4. aangaan en onderhouden van sociale contacten (netwerk);
5. deelnemen aan uiteenlopende educatieve, sportieve, sociale en maatschappelijke activiteiten d.m.v. een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Om jaarlijks aan ons activiteitenaanbod te kunnen voldoen is:

·         een goede samenwerking nodig met anderen die ook werkzaam zijn in de zorgsector en daarbuiten;

·         steun van vrijwilligers nodig;

·         steun van donateurs onmisbaar.

Actividad

Pa medio di e siguiente actividadnan nos ta trata, mirando e propio necesidad y deseo, hunto cu diferente persona riba un manera planifica pa duna apoyo na e desaroyo di entre otro:

1.   habilidadnan di bida;

2.   (forma di salario) pa trabounan pafo di cas;

3.   pasa dia significativo;

4.    cuminsa y mantene un red social di contacto;

5.   participacion na un gran variedad di actividadnan educativo, deportivo y social, pa medio di tempo significativo.

Pa por cumpli tur aña cu tur locual nos kier ofrece na actividad nos mester di:

·         un bon colaboracion cu otro cu tambe ta traha den e sector di cuido y esnan den otro ramo di trabao;

·         sosten di boluntario;

·         respaldo grandi di tur cu kier haci donacion pa por yuda nos fundacion.

Hier kunt u enkele activiteiten van ons bewonderen.

Aki por admira algun actividad cu nos a organisa.

Aruba Doet 2016                                Easter celebration 2017

Show More