Personeel

Stichting Ambiente Feliz geeft haar medewerkers de ruimte en investeert in hun ontwikkeling. Goed werkgeverschap heeft hoge prioriteit, want kwaliteit van zorg gaat gepaard met betrokken en tevreden personeel.

Vrijwilligers en mantelzorgers zijn net zo belangrijk. Stichting Ambiente Feliz  werkt graag met ze samen, net als met maatschappelijke organisaties en andere zorgprofessionals.

Het personeel bestaat uit:

·         1 directrice

·         1 administratief medewerkster

·         9 groepsleidsters

·         1 assistent groepsleidster

·         3 huishoudelijke medewerkers

·         1 kokkin

·         1 handyman/bode

​Bent u gediplomeerd en heeft u ervaring in de zorg? Of wilt graag wat voor een ander betekenen in uw vrije tijd?

Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Personal

Fundacion Ambiente Feliz ta duna su empleadonan espacio y ta inverti den nan desaroyo. Un bon comunicacion di trabou tin prioridad halto, pasobra calidad di cuido ta bay acompaña cu empleado comprometi y contento.

Trabou boluntario y cuido informal ta importante tambe. Fundacion Ambiente Feliz gustosamente ta traha hunto cu nan, mescos cu organisacion social y otro profesionalnan den e ramo di cuido.

​E personal ta consisti di:

·         1 directora

·         1 empleado administrativo

·         9 lider di grupo

·         1 asistente di lider di grupo

·         1 coki

·         1 handyman/bode

​Bo persona ta diploma y tin experiencia den cuido? Of bo persona kier nifica algo pa un otro den bo tempo liber?

Tuma contacto cu nos y nos lo conta bo gustosamente di e posibilidadnan cu tin.

Werken is zoveel meer dan het hebben van een inkomen.

Werken betekent ook: ertoe doen, erbij horen, meedoen.

Trabao ta significa hopi mas cu e salario na fin di luna.

Trabao ta significa tambe: importa, forma parti di, tuma parti den.