top of page

DAGBESTEDING BIPITO PIN
LOCATIE CAS BRIYANTE

In samenwerking met Stichting Verstandelijk Gehandicapten Aruba (SVGA) heeft in november 2021 dagbestedingslocatie "Bipito Pin" haar tweede locatie geopend te Cas Briyante in de wijk San Nicolaas. 

De dagbesteding is gericht op personen onder de leeftijd van 18 jaar met een (ernstig) meervoudige beperking en ontvangt zowel cliënten die woonachtig zijn op Cas Briyante als cliënten die nog thuis wonen. 

De medewerkers bestaan uit 1 verpleegkundige en 1 activiteitenbegeleider.  Zij werken samen met een fysiotherapeut van de SVGA en Micky's Foundation. 

IMG_0129.JPG
ballenbak.jpg

KLEURRIJK

Dagbesteding Bipito Pin is net zo kleurrijk als haar cliënten: ze doen aan snoezelen, bewegingstherapie, muziek, spel en nog veel meer. In een vertrouwde sfeer doen de cliënten mee aan activiteiten, toegesneden op hun talenten en behoeften. Zodat ook zij van betekenis kunnen zijn!

IMG_0110.JPG

RUST, REGELMAAT EN AANDACHT

Op de dagbesteding kunnen de cliënten volop genieten van de gezelligheid, rust, regelmaat en de aandacht die er voor ze is.

 

Een goede begeleiding van de medewerkers, die samenwerken met de begeleiders op de woonlocatie of je verwanten vanuit de thuissituatie, is hierbij essentieel. 

INDICATIE & KOSTEN

Voor dagbesteding is er een indicatie nodig. Ook wordt er per maand een contributie gevraagd. Zowel voor de deelname als, indien gewenst, het vervoer van en naar Cas Briyante. 

bottom of page